fbpx

WordPress weboldal készítő kurzus

Tanuld meg elkészíteni és szerkeszteni saját weboldalad

40 órás, munkaidőn kívül szervezett tantermi képzés, profi oktatóval

Képzés időpontja: 2022. január 15-30.
Szombat 8:30-16:30
Vasárnap 8:30-14:30

Legyél magabiztos WordPress felhasználó

Nem kérdés, hogy a weboldaladat szerkeszteni ma már egy alapkészség, hiszen ki akarja minden apró módosítás miatt a webfejlesztőjét hívogatni, arról nem beszélve, hogy rengeteg pénzt is el lehet költeni ezekre a magas fejlesztői óradíjakra. Ezen a képzésen megtanítunk magabiztosan kezelni a WordPress alapú weboldalakat, miközben együtt elkészítjük (vagy ha már van továbbfejlesztjük) saját weboldaladat is! 

Szerezd meg ezt a hasznos tudást az UP academyn!

A képzés után képes leszel...

Képzésünk kifejezetten azoknak szól, akik szeretnének erős WordPress felhasználóvá válni. Nem webfejlesztőket képzünk, hanem magabiztos felhasználókat. A 40 órás kiscsoportos tantermi képzés során lépésről lépésre, az oktató segítségével saját magad fogod összeállítani a weboldaladat. Tehát a képzés végére nemcsak ügyes WordPress felhasználó leszel, hanem elkészül saját weboldalad is!

Átlátni a WordPress tartalomkezelő alapjait

Megtanítunk a tartalomkezelő rendszerek alapjaira, a WordPress működésének logikájára, hogy megértsd miért annyira elterjedt ez a nagyszerű rendszer.

Szerkesztési műveleteket ellátni

Többé nem kell fejlesztőt hívnod azért, hogy átírj valamit a weboldaladon, kicserélj egy képet, beállítsd valamit. Erre mind képes leszel magad is!

Weboldal designt összeállítani

Designer természetesen nem leszel ilyen rövid idő alatt, de sablonok és alapvető design műveletek segítségével képes leszel esztétikus, mai design elvárásoknak megfelelő oldalt tervezni.

Extra funkciókat, bővítményeket kezelni

Kitölthető formok, keresőbarát oldal, szép mobil megjelenés, facebook chatablak. Ezek és további hasznos extra funkciók beállítására is megtanítunk.

Weboldalad üzemeltetni

Ha elkészült az oldalad, azt fent is kell tartani, frissíteni, biztonságban tartani, időnként menteni. Ezeket együtt végigvesszük, kipróbáljuk, hogy utána magadtól is menjen.

Komolyabb fejlesztésekre jó ajánlatot szerezni

Ha a jövőbe szeretnél valami komolyabb programozást igénylő fejlesztést az oldaladon, akkor az általunk adott instrukciók alapján képes leszel jobb árat kialkudni és a fejlesztőkkel ügyesen tárgyalni.

A képzés tematikája

WordPress alapok modul

Design modul

Bővítmények modul

Extra funkciók modul

Üzemeltetés modul

Zárómodul

Oktatód

12316530_10200963144117102_2794316525727363974_n

Sárosi Ferenc (Fecsó)

WordPress oktató, webfejlesztési szakértő

Fecsó eredeti diplomáját tekintve magyar-történelem szakos tanár, ám az elmúlt közel 10 évet hobbijaként is szeretett WordPress fejlesztésekkel töltötte. Ennél fogva nemcsak zseniális oktató, hanem profi IT-s is, aki szívvel-lélekkel és nem kevés humorral adja át magas minőségű tudását. Jó kezekben leszel, Fecsóval a tanulás élmény 🙂 

Hogyan működik?

Helyszín

A képzés a Budapest XI. Bartók Béla út 29. szám alatt található UP center közösségi irodában lesz. Ez egy kényelmes, családias, innovatív iroda és oktatási központ, ahol teával, finom kávéval, frissítheted fel magad az oktatás alatt. 

Időkeret

A képzés 3 hétvégi alkalom, összesen 40 órás tantermi képzés Budapesten. Az oktatási alkalmak  szombat 8:30-16:30 és vasárnap 8:30-14:30 időpontban vannak. 

Csoportlétszám

Annak érdekében, hogy az oktató mindenkinek személyre szabottan, kellő figyelmet és időt szentelve tudjon tanítani, maximálisan 12 fős csoportokat indítunk. 

előképzettség

A képzésen való részvételhez nem szükséges különös előképzettség, minimális számítógépes felhasználói ismeretre és egy saját notebookra van csak szükség, hogy a saját gépeden tudd elvégezni a közös gyakorlati feladatokat. 

Jelentkezési határidő: 2022. január 5.

A tanfolyam létszáma limitált, ezért a jelentkezési határidőt előbb lezárhatjuk!

A képzés neked való, ha:

Progress _Monochromatic

Szeretnéd megtanulni a WordPress tartalomkezelő alapjait és magabiztposos felhasználóvá válni.

Winners_Monochromatic

Szeretnél egy igényes saját weboldalt vagy a meglévő oldalad továbbfejlesztenéd önállóan.

Ranking_Monochromatic

Inkább a gyakolrati, személyes képzéseket kedveled, ahol az oktató minden kérdésedre ott, helyben segít.

Team work_Monochromatic

Szívesen tanulsz kiscsoportos formában, más motivált tanulókkal.

Super Woman_Monochromatic

Nem szeretnél a weboldalad minden egyes módosítása miatt egy fejlesztőt fizetni, hanem önállóan szeretnéd szerkeszteni oldalad.

World wide web_Monochromatic

Az alapoktól szeretnéd megtanulni a WordPress használatát, eljutva egy magabiztos felhasználói szintre a tanfolyam végére.

Mi hozhat nagyobb megtérülést Számodra, mint a saját tudásodba fektetett pénz?

A képzés teljes ára: 119.000 Ft

A UP academy 10 éves szülinapja alkalmából Early bird akciót hirdet november 5-ig jelentkezéssel!

Early bird: 110.000 Ft

A képzés díját fizetheted 2 havi részletben is (2 x 55.000 Ft)

A UP academy 10 éves szülinapja alkalmából Early bird akciót hirdet, október 23-i jelentkezéssel!

2020 Leginspirálóbb fiatal vállalkozói programja Magyarországon!

Állami tanusítványt kapsz

A képzés végén egy államilag hitelesített, sorszámozott elismervényt kapsz, amit a felnőttképzési hivatalban regisztrálnak. Az új végzettségedet beteheted a CV-dbe és a LinkedIn profilodba is.

Az ár tartalmazza

Diákjaink mondták rólunk

Ecsedi Noémi
Ecsedi Noémi
Tovább olvasom
Ha támogató közösségben szeretnél rengeteg (az iskolákban nem megszerezhető) tudást magadra szedni, a saját ötleteideg megvalósítani és közben szuperül érezni magad, megtaláltad a helyed.
Lisztik Erika
Lisztik Erika
Tovább olvasom
Nagyon hasznosak es innovatívak az előadások! A helyszín is szuper! Köszönöm a sok infót, már most ezer új ötletem támadt, illetve sok kérdésemre választ kaptam, a legfontosabbra is, hogy hogyan tovább!
Fodor István
Fodor István
Tovább olvasom
Az UP academy egy fantasztikus kezdeményezés, amit azért hoztak létre, hogy fiataloknak digitális tudást adjanak át. Mindezt önkéntes munkával saját és támogató források használatával. Én is részt vettem már workshop-on, ami szakmailag nagyon hasznos és színvonalas volt!!!
Szabó Attila
Szabó Attila
Tovább olvasom
Annyit fűznék hozzá, hogy az utóbbi évek egyik leglelkesebb csapata dolgozik ezen a projekten, és remélem sok sikeres munkát láthat a nagyközönség ami a kezeik közül kikerül:)
Gara Luca
Gara Luca
Tovább olvasom
Jó, hogy valaki megálmodta ezt az iskolát, totálisan más szemléletben oktatnak, mint az egyetemen vagy egy OKJ-s képzésen. Ajánlás útján jutottam ide, nekem nagyon hasznos volt a képzés, azóta sok embernek ajánlottam magam is.
Bencze Levente
Bencze Levente
Tovább olvasom
Üzleti képzésen jártam az iskolába. Üzlettársaim is beiratkozott utánam. Sokat profitáltunk belőle, a végén még közös munka is lett belőle a sulival 🙂 Nekem bejött 🙂
Előző
Következő

Díjaink, elismeréseink

Önkéntességért díj 2013

CSR Hungary 2013

Invitec Innomax 2017

Újbuda hallgatói startup pályázat 2018

Főállású angyal díj 2018

European Enterprise Promotion Awards 2020

A tanulás nálunk élmény

Gyakori kérdések

Nem, minimális számítógépes felhasználói ismeret elegendő. Annyit kérünk viszont, hogy hozd saját notebookodat a képzésre, azon keresztül fogod felépíteni a weboldaladat?

Ezt a képzést folyamatosan indítjuk, több időpontban is. Feljebb megtalálod, hogy a következő képzésünk milyen időpontokban lesz megszervezve. Ha az éppen nem jó Neked, akkor írj nekünk vagy hívj minket és megnézzük, hogy milyen időpontok lesznek még a következő hetekben, ami Neked is jó! 

Ha kényelmesebb Neked részletekben fizetni, akkor megteheted, semmilyen kamatot vagy kezelési költséget nem számítunk fel. A teljes díjat 2 egyenlő részletben tudod kiegyenlíteni. Az első részletet a jelentkezéskor, a továbbiakat pedig a következő naptári hónapban. 

Nincs korosztályi besorolás a képzésnek, bárkit szívesen látunk aki szeretne tanulni, fejlődni.

Képzésünk be van jelentve a az Állami felnőttképzési rendszerbe. Adataidat ide feltöltjük és amikor vége a képzésnek, akkor a rendszeren keresztül kapsz egy hivatalos dokumentumot, hogy elvégezted ezt a kurzust. Ez felkerül a hivatal adatbázisába is, ahonnan bármikor letöltheted a végzést igazoló dokumentumot. 

Vizsga nincs, viszont vannak kisebb házi feladatok, amit célszerű otthon elvégezned, ha a képzés végére szeretnéd, hogy a weboldalad működjön. Ilyenek a weboldalra feltöltendő képek, szövegek elkészítése, design válogatás, stb. 

Igen. DE, ennek fontos és alapvető feltétele, hogy beletedd az otthoni munkát is és elkészítsd a weboldalad szövegeit, kiválogasd  a képeket, eldöntsd, hogy milyen tartalma legyen egyáltalán az oldalnak. Ehhez minden segítséget megkapsz. Ha még nincs konkrét weboldal ötleted, terved, akkor együtt kitalálunk egy fantázia projektet és ahhoz készíted el a weboldalt, hogy meglegyen a gyakorlati tudásod a képzés végére. 

Ha még nincs egy magabiztos WordPress felhasználói tudásod, akkor feltétlenül hasznos Neked ez a képzés, hiszen képes leszel szerkeszteni a meglévő oldaladat. A gyakorlati feladatoknál a saját oldaladon tudsz kísérletezni, továbbfejleszteni. Viszont ha már van egy alapvető WordPress tapasztalatod és mélyebb, akár fejlesztői szintre szeretnéd képezni magad, akkor ez a képzés nem Neked szól, mivel fejlesztői szintnek szóló  programozást nem tanítunk a kurzus során .

Kérdésed van? Keress minket bátran!

Köszönöm, hogy jelentkezel a kurzusunkra. Kérlek, töltsd ki ezt a rövid kis formot, hogy le tudjuk foglalni a helyedet. A részletek kapcsán hamarosan hívni foglak. Ha addig is bármilyen kérdésed van, ne habozz, írj a chaten vagy hívj a lenti telefonszámon. További szép napot kívánunk Neked!

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!