fbpx

UP academy

Alkalmazottból vállalkozó leszek képzése

Eleged van a mókuskerékből? A főnököd szekere helyett a sajátodat tolnád már? Váltanál, de jól jönne a segítség? Ezen a képzésen mindent megkapsz, ami a vállalkozásod indításához kell és akár munka mellett is elvégezheted, hogy végre a magad ura lehess!

Kezdés: 2020. február
Létszám: 20 fő

Izzítsd a vállalkozásod! Szerezz gyakorlati tudást!

Van egy ötleted, amit jó lenne megvalósítani? Vagy még nincs, de szeretnéd megtalálni és a saját utad járni? Itt vagyunk, segítünk, együtt menni fog. Jelentkezz képzésünkre!

Miért érdemes az alkalamzottból vállalkozó leszek programban részt venned?

Hogy mit ígérünk? LEHETŐSÉGEKET! Rajtad áll, hogy élsz-e velük...

Kapcsolati tőkét szerzel

Háttérországként kapsz egy olyan tapasztalt vállalkozókból és szakértőkből álló közösséget, akikre hosszú távon is számíthatsz a vállalkozásod építése során. Együtt könnyebb!

Önismereted erősödik

Minden vállalkozó megtapasztalja, hogy a sikeres üzlet felépítésének alapfeltétele az erős önismeret. Tudnod kell milyen készségeidre építhetsz és miket kell fejleszteni. A vállalkozásod Te magad vagy.

Átfogó vállalkozói tudást kapsz

Koncentrált, széleskörű tudáshoz jutsz viszonylag rövid idő alatt, ami a vállalkozásod felépítéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Hiteles előadóktól tanulhatsz

Oktatóink kivétel nélkül olyan szakmeberek, akik napi szinten azzal foglalkoznak, amit tanítanak. Legtöbben profitábilis vállalkozást működtetnek.

Motiváló közösség

Tapasztalatunk szerint egyéniségben nagyon eltérő, de motivációban és célokban mégis hasonló csapat jön össze képzéseinken, akik hihetetlen erővel és inspirációval tudnak hatni egymásra és támogató közegként működni.

Önbizalomad növekszik

Az egészséges önbizalom mindennek az alfája és omegája. A tudás, a befektetett munka és a kitartás megfelelő kombinációjának az eredője. Eredménye a siker. Programunk egyik alappillére önbizalmad növelése!

Üzleti mentor segít

A program során tapasztalt üzleti mentoraink támogatnak abban, hogy a vállalkozásötleted idővel valósággá váljon! Ha kérdésed van vagy elakadsz, hozzá tudsz fordulni.

Gyakorlati tudás

Az elméleti tudást kiegészítjük olyan gyakorlati alkalmakkal, ami segítségedre lesz a megvalósításban.

A program tematikája

1. hónap

2. hónap

3-5. hónap

6. hónap

Hogyan tudsz jelentkezni?

A felvételi folyamata 3 részből áll. A jelentkezés a Jelentkezem gombra kattintva indul el. Egy kurzus során összesen 20 fő részére tudunk helyet biztosítani.

01.

Jelentkezés

Amennyiben szeretnél jelentkezni a programra, kattints az JELENTKEZEM gombra.

02.

Telefonos beszélgetés

Az UP team valamelyik tagja hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon, hogy jobban megismerhessünk Téged. 

03.

Személyes beszélgetés

A személyes beszélgetés során jobban megismerhetsz minket, a programot és mi is felteszünk Neked pár kérdést. Fontos, hogy megértsük a motivációdat, tisztában legyünk a céljaiddal. Ha Te és mi is úgy érezzük, hogy szeretnénk együtt álommegvalósítani, akkor szerződünk és indulhat a kaland! 🙂 

Mitől vagyunk egyediek?

Bullshit helyett a realitásról beszélünk

Nem az azonnali és mindenáron történő meggazdagodást ígérjük, hanem egy biztos alapot, amivel fel tudod építeni a korrekten működő, tisztességes és mások számára is hasznos vállalkozásod. Ez maraton és nem sprint, de mi ott leszünk mögötted végig és segítünk!

Ha még nincs ötleted, megtaláljuk

A közeg, módszertan, attitűd, életfelfogás amiben tanulni, fejlődni és alkotni fogsz, egy hatalmas inspirációs bomba lesz az életedben. Semmi gond, ha még nincs ötleted, segítünk abban, hogy megtaláld Te is azt, amit szenvedéllyel tudsz majd csinálni.

Hagyományos vállalkozói ötleteket is várunk

Nem lehet mindenki startup tulajdonos és tech vállalkozó. Kellenek a jó kávézók, virágboltok, gyártással, személyes szolgáltatásokkal foglalkozó cégek és vállalkozók a világnak. Sőt! Mi főként rájuk koncentrálunk, Nekik segítünk.

Komplex tudáshoz jutsz

Vállalkozónak lenni egy különálló szakma. Mindenhez kell értened a kicsit: könyvelés, marketing, jogi kérdések, értékesítés, ügyfélszerzést, stb. A képzésen igyekszünk egy körképet adni arról, hogy milyen területekben mennyire érdemes elmélyedned és megkapod ezekből az alapokat is.

UP közösség része leszel

Az UP egy egyre bővülő kezdő, fiatal és tapasztalt idősebb vállalkozókból álló közösség. Segítünk egymásnak, ahol csak tudunk. Ezt támogatja rengeteg közösségi program (kirándulás, bulik, sportprogramok, szakmai programok, stb.), melyekre a tanfolyam után is szeretettel várunk, így hosszú távon is a közösség részévé válhatsz.

XXI. századi eszközök használata

Trello, Slack, Asana, Google alkalmazások, HubSpot, Facebook business, Mailchimp, Adwords, WordPress...és még sorolhatnánk. Ezek azok az alkalmazások, amivel könnyebben, profibban tudod majd cégedet managelni, bárhol, bármikor, bárhonnan.

Díjaink, elismeréseink

CSR Hungary 2013

Önkéntességért díj 2013

Invitec Innomax 2017

Újbuda hallgatói startup pályázat 2018

Főállású angyal díj 2018

European Enterprise Promotion Awards 2020

Mi hozhat nagyobb megtérülést Számodra, mint a saját jövődbe fektetett pénz?

UP academy 6 hónapos Alkalmazottból vállalkozó leszek program
+ mentorálás

50.000 Ft regisztrációs díj
+ 69.000 ft/hó*

*a 6 hónapos részletfizetés 2020. február hónaptól, a program kezdetétől indul

Megéri?

Több éves saját tapasztalatunk és a kezdőkkel folytatott közös munka során megfigyeltük, hogy mik azok a tipikus hibák, amiket az út elején nagyon sokan elkövetnek. Ezek a hibák gyakran a projekt bukásához és jelentős anyagi károkhoz vezettek, a következő esély pedig gyakran csak sok évvel később jön el! Velünk könnyebben le tudod küzdeni a kezdő akadályokat és a tipikus hibák számát is csökkentheted. Ne a saját bőrödön tapasztald meg a hibákat, hanem tanulj az előtted járóktól!

Az ár tartalmazza

Bizonytalan vagy még?

Hozzánk jelentkezők kérdéseit gyűjtöttük egy csokorba, amiket a telefonos interjú során tettek fel nekünk. 

Alig van időm...

Tudjuk, hogy nehézségekkel jár munka és család mellett egy vállalkozás építésébe fogni! Megtanítunk a hatékony időbeosztásra, már a program elején. Ami igazán fontos, arra egyébként is megtalálod az időt. A jövőd ér-e annyit, hogy átalakítsd az időbeosztásod? Ha igen, akkor a többit együtt megoldjuk!

Mekkora leterheltséget jelent?

Hetente két alkalommal fogunk délutánonként találkozni, de minden alkalomnak hatalmas jelentősége van, majd meglátod. Rajtad áll, milyen ütemben tudsz haladni céljaid felé és mennyi energiát teszel a programba, a többiben mi biztosan támogatunk! Ezen túl részt vehetsz számos fakultatív programunkon is, melyeket rendszeresen szervezünk.

Lehet egyben is fizetni?

Igen, van rá lehetőség, több diákunk előre ki szokta fizetni a tandíjat, hogy ne kelljen a havi utalásokkal bajlódnia. Ez Rád van bízva, ugyanannyiba kerül egyben és részletben is, semmilyen kamat vagy kezelési költséget nem számolunk fel.

Szükséges előképzettség?

Nem szükséges. Bárki belevághat a programba, aki motivált és tényleg tanulni, fejlődni szeretne. Ez az egyetlen kritérium.

Nincs még ötletem

Sokan jöttek hozzánk ötlet nélkül, de elszántan és motiváltan, hogy szeretnék megvalósítnai vállalkozói álmaikat. Az út során az ötlet is megérkezik idővel, nekünk pedig megvannak a módszereink arra, hogy előhívjuk őket!

Kicsit zárkózott vagyok

Az UP alapítói között is sok a zárkózottabb, intorvertált ember. Viszont a befelé forduló típusokban vannak általában a legnagyobb ötletek és a nagy tehetségek olykor nehezebben nyílnak meg. Ez teljesen OK! Az UP egy bizalmi, intim légkör, meg fogod találni Te is a helyed!

Gyakori kérdések

A képzés heti két alkalommal (egy személyes + 1 online) van délutánonként, tehát munka mellett is elvégezhető. A modulok egymásra épülnek és azt modellezik, ahogyan a való életben is felépítünk egy céget, projektet, ötletet. Nézd meg az oktatási modulok részt, ott mindent pontosan leírtunk Neked! 

Egy asztali PC vagy notebook elegendő. Az online alkalmakhoz jó minőségű fülhallgató és mikrofon szükséges.

Hétköznapokon délután, heti  2 alkalommal + fakultatív programok 17:00-tól kb. 20:00-ig, illetve egy-egy szombati nap, de erről előre fogsz tudni. Munka mellett is részt tudsz venni a képzésen! 

Alapvetően 26 éves kortól ajánljuk, felső határ nincs 🙂 

Ha valaki motivált és szeretné megvalósítani vállalkozói álmait, a képzésen a helye! A létszám viszont korlátozott, ezért a jelentkezés sorrendjét mindig betartjuk. A jelentkezés a regisztrációs díj befizetésével és a képzési szerződés aláírásával minősül érvényesnek.

Az oktatásokat Budapest egyik leginspiratívabb közösségi irodájában tartjuk, az UP centerben.

Nézd meg a helyet itt: www.upcenter.hu

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 29.

Egy-egy alkalmat szoktunk külső helyszínen is tartani, de az is Budapest lesz vagy annak vonzáskörzete.

 

Trello oktatás Trello képzés

Tóth Zoltán

A képzés vezetője

Zoli 12 év multis karrier után váltott és lett vállalkozó. Ma már több cég tulajdonosa és egyben az  UP academy alapítója.

Széphelyi Noémi

A képzés szakmai vezetője

Noémi 21 éve vállalkozik, volt már gépgyártó cége, boltja, jelenleg pedig egy marketing ügynökség tulajdonosa. 

Oktatók

Oktatóid olyan sikeres szakemberek, akik napi szinten űzik szakmájukat és naprakész tudás van a  fejükben, hiszen abból élnek ami a szakmájuk. A tanítást pedig azért vállalják, mert szeretnének Neked is segíteni abban, hogy eljuss oda, ahol Ők vannak. 

Mándó Milán
Mándó MilánMinner magazin alapítója
Tovább olvasom
Tóth Zoltán
Tóth ZoltánUP center alapító, Digitális transzformáció specialista
Tovább olvasom
Havasi Zoltán
Havasi ZoltánWavemakers Hungary stratégiai vezetője
Tovább olvasom
Horváth Domokos
Horváth DomokosÜgyvezető Greenformatics
Tovább olvasom
Széphelyi Noémi
Széphelyi NoémiTulajdonos Black Marketing
Tovább olvasom
Halácsy Nóra
Halácsy NóraTulajdonos - Marketing Flow
Tovább olvasom
Patkó Péter
Patkó PéterWebes szakértő
Tovább olvasom
Magyarosy Barbara
Magyarosy BarbaraDesigner
Tovább olvasom
Vörös Ákos
Vörös ÁkosÉrtékesítési szakértő
Tovább olvasom
Mórász Márton
Mórász MártonMRP Agency ügyvezető igazgató
Tovább olvasom
Koók Dávid
Koók DávidFeltaláló, befektető, cégtulajdonos
Tovább olvasom
Illés Adorján
Illés AdorjánVilágjáró kerékpáros, motivációs előadó
Tovább olvasom
Előző
Következő

Gyere és ismerj meg minket személyesen is!

Mielőtt döntesz, vendégünk vagy egy finom kávéra és kapsz tőlünk egy VIP körbevezetést az UP centerben.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a programunkról, szívesen tennéd fel személyesen kérdéseidet a szervezőknek, illetve megnéznéd az oktatási központot ne habozz, regisztrálj be ingyenes bemutatkozó napunkra! Az időpont kapcsán Eszti kolléganőnk fogja felvenni veled telefonon a kapcsolatot.

Ha szeretnél körbenézni nálunk és érdeklődnél további részletekről akkor szívesen iszunk Veled egy kávét az UP centerben. Keresd Eszter kolléganőnket, segít mindenben :)

Ha pedig elhatároztad magad és belevágsz a vállalkozásba, akkor katt a Jelentkezés gombra!

Nyíltnap regisztráció

Gyere el a nyílt napunkra!

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Helló, Neked is segítünk!

Köszöntünk iskolánkban!

Jelentkezés a 2021. évi képzésre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!