fbpx

Támogass minket!

Az UP academy azért jött létre, hogy a közoktatásban tanuló diákok tudását kiegészítse olyan modern készségekkel, ismeretekkel amelyek alkalmassá teszi Őket saját projektek, vállalkozások indítására.

1000
óta
1000 +
diáknak segítettünk
0 +
projektet támogattunk

Sok fiatal vágyik erre és máris van egy jó ötlete vagy csak maga a vágy, hogy megvalósítson valami egyedit, ami korábban nem létezett. Meglátásunk szerint a magyar közoktatás uniformizál és pont ennek ellenkezőjére oktat: “legyen jó átlagod, nem jó kilógni a sorból”. Mi ennek ellenkezőjét valljuk: egyedi vagy és tehetséges és képes vagy megvalósítani az álmaidat! Ezt igyekszünk diákjainknál megerősíteni és hitet, tudást, alkotói élményt adni azoknak, akik a saját útjukat szeretnék járni és mindent megtesznek azért, hogy ötletüket lehozzák a földre. Mi végigjártuk már ezt az utat, szabadon alkotunk és azzal foglalkozunk, amit igazán szeretünk. Ezt az utat mutatjuk meg a hozzánk érkező fiataloknak az 1 éves Bootcamp programunk keretében! Szakmai, gyakorlati tudással vértezzük fel őket, de mentorok is segítik őket az úton, hogy minél több projekt megvalósulhasson!

ADÓ 1 %

Segíthetsz adód 1 %-ával is! 2021-ben szeretnénk a vidéken élő fiatalokat is támogatni ötleteik megvalósításában, ezért levelező tagozatunk elindítására gyűjtünk adományokat.

Az alábbi adatokra lesz szükséged az szja 1 százalék felajánláshoz:

Név: Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesület

Adószám: 18408094-2-43

Nagyon köszönjük!

Mire gyűjtünk?

Szeretnénk országos szintre emelni oktatásunkat, hogy a vidéken élő fiatalok számára is megadjuk a lehetőséget arra, hogy meg tudják valósítani projetötletüket, vállalkozási álmukat! Szervezetünk, a Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesület 2010 óta foglalkozik fiatalokkal, számtalan ötlet, társadalmi projekt megvalósításában nyújtottunk már segítséget a fiataloknak. Jelenleg a budapesti vagy lokációban közeli területekről érkező fiatalok járnak iskolánkba, de sokan csatlakoznának vidéki, sőt elmaradottabb térségekben élők közül is, ha távoktatásban elindítjuk a képzésünket.

Adjunk esélyt a vidéken élő diákoknak is, hogy megvalósíthassák álmaikat!

A rendszer kiépítéséhez hiányzó forrást szeretnénk összegyűjteni!

Legyél Te is az UP közösség része!

Ha csatlakoznál önkéntes oktatóinkhoz, mentorálnál vagy részt vennél a szervezet működtetésében, adminisztrációjában, kérjük regisztrálj!
Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Céges adományozás:

Várjuk azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik szívesen beállnának egy jó ügy mögé és támogatnák a Magyarországon élő fiatalokat abban, hogy minőségi oktatáshoz jussanak, projetötleteiket megvalósítsák és olyan tudáshoz jussanak, amivel ők lehetnek a jövő vállalkozói! Mi nem csak szakmai és gyakorlati tudást adunk, hanem egy szemléletet, amiben az ember és a környezete van a fókuszban.

Kapcsolatfelvétel:

Ők már támogattak minket, nagyon köszönjük!

Díjaink, elismeréseink

Önkéntességért díj 2013

CSR Hungary 2013

Invitec Innomax 2017

Újbuda hallgatói startup pályázat 2018

Főállású angyal díj 2018

European Enterprise Promotion Awards 2020

Legyél Te is az UP közösség része!