fbpx

UP intuitív karrier coaching

középiskolásoknak és egyetemistáknak

Tudjuk milyen nehéz a döntés fiatalon arról, hogy merre tovább az Életben

Alkalmazott vagy vállalkozó legyek? Állatorvos vagy mérnök? Egyáltalán milyen szakmák vannak és milyenek lesznek a jövőben? Mi illik hozzám a legjobban, mi az amit minden nap örömmel csinálnék? Miben vagyok én igazán tehetséges? Meg lehet abból élni?

Ezekre a kérdésekre keressük meg a választ Veled ezen a programon!

Mit kapsz tőlünk?

Önismeret

Segítünk kideríteni, hogy mik az erősségeid, miben vagy igazán tehetséges, mert igen, Benned is ott van a nagy X!

Önbizalom

A coaching program egyik legfontosabb célja, hogy megerősítsünk Téged abban, hogy jó vagy és a tehetségedet képes vagy kamatoztatni.

Modern szakmák megismerése

Az UP centerben egy közösségi iroda is működik, ahol találkozhatsz a legmodernebb szakmákkal. Így nagyobb rálátásod lesz arról, hogy merre érdemes a karrierutadat kiépíteni.

Gyakorlati tapasztalat

Az egyik legizgalmasabb feladatsor, amikor kipróbáljuk, hogy az általad választott szakma, érdeklődési terület mennyire fekszik Neked. Bedobunk a mélyvízbe 🙂 De ne izgulj, a mentorod végig ott lesz, hogy segítsen!

Döntéshozás előkészítés

A segítőd felkészít arra, hogy ügyesen, átgondoltan tudj döntéseket hozni úgy, hogy minden infód meglegyen hozzá. A recept, amit megsimerhetsz velünk: ész+szív+egy csipet UP=jó döntés!

Tervezés - szervezés

Ha meghoztad a döntésedet, akkor a legfontosabb, hogy megfelelő célokat tűzz ki, amiket okosan megtervezve el is tudsz érni. Együtt összerakjuk ezeket.

Motiváció

Ha megvannak a célok és a nagy terv, hogy álmaid valóra váljanak, akkor indulhat a nagy kaland. Azonban az úton szükség lesz a folyamatos önmotiválásra, hogy mindig legyen erőd a folytatáshoz. A programban ezt is megtanulod majd.

Egy társ, akire mindig számíthatsz

A coachod, azaz segítőd egy tapasztalt, jószívű, életteli barát lesz, akire nemcsak a 10 alkalom alatt, hanem utána is bármikor számíthatsz. Ő lesz, az, aki a nagy kalandban a biztos pontot nyújtja majd számodra.

Hogyan működik?

Egyszerűen, hatékonyan, személyre szabottan.

01.

Miután jelentkeztél, egy kollégánk megkeres telefonon és átbeszéljük, hogy mire van szükséged.

02.

Ezután találkozunk személyesen, hogy jobban megismerkedjünk. Az első találkozó INGYENES, itt dönthetsz arról, hogy szimpatikus -e amit csinálunk.

03.

Ha igen, akkor pedig választhatsz magadnak egy segítőt, akivel 1-2 hetente fogtok találkozni.

04.

10 alkalommal fogtok találkozni, ez arra bőven elég szokott lenni, hogy elkapd a fonalat és el tudj indulni egy olyan irányba, ami számodra szerethető és élhető karrierutat mutat.

05.

Ha szükséged van még folytatásra, akkor segítőd mindig ott lesz!

Ismerd meg diákjainkat

Hozzánk csupa álommegvalósító diák érkezik

Volt aki nálunk ébredt rá, hogy fotós lesz, designer, fejlesztő…és diákjaink 20-30%-a végül vállalkotó lesz. Nézd meg az Ő projektjeiket. 

geofy-kevin

Akik segítenek neked

A program ára

Az első felmérő alkalom ingyenes!

23 év alatti diákok részére 6.000 Ft / alkalom

23 év felett 9.000 Ft / alkalom

A program összesen 10 alkalmas, de szükség esetén kiegészíthetjük plusz órákkal, ha úgy érzed még szükséged van rá. Egy alkalom 60 perces.

Gyakori kérdések

Az oktatásokat Budapest egyik leginspiratívabb közösségi irodájában tartjuk, az UP centerben.

Nézd meg a helyet itt: upcenter.hu

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 29.

Az UP alapítói között is sok a zárkózottabb, intorvertált ember. Viszont a befelé forduló típusokban vannak általában a legnagyobb ötletek és a nagy tehetségek olykor nehezebben nyílnak meg. Ez teljesen OK! Az UP egy bizalmi, intim légkör, meg fogod találni Te is a helyed!

1-2 hetente vannak a találkozó, tehát nagyjából 2-3 hónap alatt jutunk a végére. Az időpontokat a segítőddel egyeztetitek előre, ebben alkalmazkodunk egymáshoz, nem kötött.

Van egy jó hírünk! Nálunk nincs vizsga, nem hiszünk az ilyesmiben. Ennél komolyabban vesszük a dolgot, mert azt szeretnénk megérteni, hogy mi a Te igazi tehetséged és csak arra koncentrálunk, ahelyett, hogy valami számot adnánk a munkád eredményére! Vizsgáztatás helyett, mi inkább odafigyelünk Rád!

Ha bármilyen egyéb kérdésed van, keress minket bátran!

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!