fbpx

Professional Starter Képzések

Az UP academy professional starter képzései a legmodernebb szakmák elsajátításában segítenek Téged. 

Egyedi megközelítés

Képzéseink pont az egyedi megközelítésünktől sikeresek. Nincs magolás, unalmas hónapok az iskolapadban. A képzés során a már meglévő készségeidre és önállóságod szintjére építünk.

E modern szakmákhoz egyszerűen felesleges hónapokig, évekig iskolába járni, hiszen az interneten minden megvan ahhoz, hogy profi legyél Te is.

Azoban az is igaz, hogy sherpa nélkül bizony nem szerencsés a Mount Everestre indulni. Éppen ezért elhozzuk Neked a startupokban már jól működő tanulási módszereket, amelyek segítségével flexibilisen, munka vagy iskola mellett is könnyen, rugalmasan megtanulhatsz egy új szakmát.

Így működik a folyamat

Együtt elmegyünk az alaptáborig

Egy 8-12 alkalmas képzéssorozaton megtanítunk az adott szakma legfontosabb alapjaira valamint a hatékony idő és feladatkezelésre.

UP módszer - tanulási térkép

Tanulóink kedvence! Kapsz egy saját, egyedileg Rád szabott online tanulási "térképet", amin csak végig kell menj, hogy magabiztos tudást szerezz a menő új szakmádban.

Bármikor segítséget kérhetsz

0/24 órában rendelkezésedre áll online chat felületünk, ahol szakmai mentoraink segítenek, ha elakadnál.

Self-learning

A személyes képzés utolsó alkalmai arról szólnak, hogy kipróbáljuk azokat az online felületeket, ahol majd önállóan is képes leszel továbbtanulni, úgy és akkor, amikor Neked kényelmes.

Kapsz egy profi mentort

6-12 hónapig (ahogy Te szeretnéd) kapsz egy szakmai mentort, aki mindenben támogat és vezet a sikered felé vezető úton. Ő már rutinos róka a szakmájában és segít, hogy Te is szakmabeli legyél.

Eladható tudás birtokában leszel

A képzés szervezője a Digitális Tudás Akadémia egy részletes képzési értékelőt állít ki részedre az aktuális tudásszintedről. Ezt odaadhatod leendő munkáltatódnak is.

Segítünk elhelyezkedni egy menő cégnél

Hallgatóinkból sokan szabadúszók lesznek, míg mások elhelyezkednek egy menő munkahelyen. Már a tanulási időszakban is kipróbálhatod magad (kötelezettségek nélkül!) partnercégeinknél.

Módszerünket azért imádják diákjaink, mert

Rendkívül hatékony: 6 hónap alatt akár fizetős munkákat vállalhatsz

Innovatív, izgalmas és személyre szabott!

Ár / érték arányban verhetetlen

Munka, iskola mellett végezhető

Ráadásul olyan oktatóid és mentoraid lesznek, akiktől nemcsak szakmát, hanem a szabadon élés és szabadon alkotás szellemiségét is megtanulhatod.

Online marketing

Online marketinges szakember lesz belőled

Előregisztráció

Webfejlesztés - frontend

Frontend (HTML, CSS, JS) programozó lesz belőled

Még van szabad hely

Java programozás

Az egyik legkeresettebb programnyelv birtokában leszel

Előregisztráció

Diákjaink mondták rólunk

Ecsedi Noémi
Ecsedi Noémi
Tovább olvasom
Ha támogató közösségben szeretnél rengeteg (az iskolákban nem megszerezhető) tudást magadra szedni, a saját ötleteideg megvalósítani és közben szuperül érezni magad, megtaláltad a helyed.
Lisztik Erika
Lisztik Erika
Tovább olvasom
Nagyon hasznosak es innovatívak az előadások! A helyszín is szuper! Köszönöm a sok infót, már most ezer új ötletem támadt, illetve sok kérdésemre választ kaptam, a legfontosabbra is, hogy hogyan tovább!
Fodor István
Fodor István
Tovább olvasom
Az UP academy egy fantasztikus kezdeményezés, amit azért hoztak létre, hogy fiataloknak digitális tudást adjanak át. Mindezt önkéntes munkával saját és támogató források használatával. Én is részt vettem már workshop-on, ami szakmailag nagyon hasznos és színvonalas volt!!!
Szabó Attila
Szabó Attila
Tovább olvasom
Annyit fűznék hozzá, hogy az utóbbi évek egyik leglelkesebb csapata dolgozik ezen a projekten, és remélem sok sikeres munkát láthat a nagyközönség ami a kezeik közül kikerül:)
Előző
Következő

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!