fbpx

Kik vagyunk?

Az UP academy sokkal több, mint iskola. Itt a részévé válsz egy olyan közösségnek, ami meghatározó lesz az életedben. Az UP egy életstílus, aminek a lényege a szabadság, önmegvalósítás, egymásba és magunkba vetett bizalom és álmaink megvalósítása. Mi így élünk, így cselekszünk. Ha hozzánk csatlakozol, ez mind a Tiéd! 

Szervezetünk egy 10 éve működő civil kezdeményzés, hátterében a Digitális Tudás Akadémiával és 66.000 oktatott diákkal. 

Mit tanítunk?

Eddig 66.000 fiatalnak és felnőttnek biztosítottunk képzést olyan témákban, ami ahhoz kell, hogy egy ötletet, projektet, álmot az elejétől a végéig meg tudj csinálni és magabiztosan építsd vállalkozásod:

 • önismeret, dream-management
 • vállalkozói ötlet kiválasztása
 • online marketing, webshop létrehozása
 • hatékonyságod növelése online eszközökkel
 • projekt alapú gondolkodás
 • pénzügyeid kezelése 
 • design, weboldal építés
 • szabadúszó, vállalkozói életmód megismerése
 • váltás diákként / váltás alkalmazottként
 • vállalkozói köröd kiépítése
 • és minden olyat, ami ahhoz kell, hogy sikeres vállalkozó legyen Belőled!
Videó lejátszása

Aktuális képzéseink

Bootcamp program - Fiatal vállalkozóknak

Szeretnél saját vállalkozást indítani? Elmúltál 16 éves? Akkor a bootcamp programunkat Neked találtuk ki, mely egyetem és munka mellett is könnyen elvégezhető! Ha van ötleted, örülünk, ha nincs, megtaláljuk együtt. Valósítsd meg álmaidat! Indítsd el vállalkozásod, építsd fel a karriered, miközben megismerkedsz önmagaddal.

Alkalmazottból vállalkozó leszek program

Eleged van a mókuskerékből? Szeretnéd a főnököd főnökének a főnöke szekere helyett a sajátodat tolni végre? Váltanál, de jó lenne némi segítség? Ezen a képzésen mindent megkapsz, ami a vállalkozásod indításához kell és akár munka mellett is elvégezheted bárhonnan, helyfüggetlenül!

Time management és Trello oktatások vállalkozóknak / cégvezetőknek

4 éve futó Time management és Trello képzéseink folyamatosan indulnak. Ha szeretnéd felpörgetni cégedet időd hatékony beosztásával és a népszerű Tello program bevezetésével, akkor jelentkezz Te is a Produktivitás tréningeinkre!

Díjaink, elismeréseink

Önkéntességért díj 2013

CSR Hungary 2013

Invitec Innomax 2017

Újbuda hallgatói startup pályázat 2018

Főállású angyal díj 2018

European Enterprise Promotion Awards 2020

Mitől vagyunk egyediek?

Bullshit helyett a realitásról beszélünk

Nem az azonnali és mindenáron történő meggazdagodást ígérjük, hanem egy biztos alapot, amivel fel tudod építeni a korrekten működő, tisztességes és mások számára is hasznos vállalkozásod. Ez maraton és nem sprint, de mi ott leszünk mögötted végig és segítünk!

Ha még nincs ötleted, megtaláljuk

A közeg, módszertan, attitűd, életfelfogás amiben tanulni, fejlődni és alkotni fogsz, egy hatalmas inspirációs bomba lesz az életedben. Semmi gond, ha még nincs ötleted, segítünk abban, hogy megtaláld Te is azt, amit szenvedéllyel tudsz majd csinálni.

Hagyományos vállalkozói ötleteket is várunk

Nem lehet mindenki startup tulajdonos és tech vállalkozó. Kellenek a jó kávézók, virágboltok, gyártással, személyes szolgáltatásokkal foglalkozó cégek és vállalkozók a világnak. Sőt! Mi főként rájuk koncentrálunk, Nekik segítünk.

Komplex tudáshoz jutsz

Vállalkozónak lenni egy különálló szakma. Mindenhez kell értened a kicsit: könyvelés, marketing, jogi kérdések, értékesítés, ügyfélszerzést, stb. A képzésen igyekszünk egy körképet adni arról, hogy milyen területekben mennyire érdemes elmélyedned és megkapod ezekből az alapokat is.

UP közösség része leszel

Az UP egy egyre bővülő kezdő, fiatal és tapasztalt idősebb vállakozókból álló közösség. Segítünk egymásnak, ahol csak tudunk. Ebben segít a rengeteg közösségi program (kirándulás, bulik, sportprogramok, szakmai programok, stb.), melyekre a tanfolyam után is szeretettel várunk, így hosszú távon is a közösség részévé válhatsz.

XXI. századi eszközök használata

Trello, Slack, Asana, Google alkalmazások, HubSpot, Facebook business, Mailchimp, Adwords, WordPress...és még sorolhatnánk. Ezek azok az alkalmazások, amivel könnyebben, profibban tudod majd cégedet managelni, bárhol, bármikor, bárhonnan.

Iskolánk könnyen megközelíthető, Újbuda szívében a Gellért tértől 3 perc sétára található a Bartók Béla út 29. szám alatt.

Ők már megcsinálták!

Attila és Barnabás most nyert egy startup versenyen 1 millió Ft-ot úgy, hogy az UP academy bootcamp programunk elején, azaz 9 hónapja még csak az ötletük volt meg.

Minden mást mi megtanítottunk Nekik!

Alapító tagjaink

Széphelyi Noémi

Kerekes Orsolya

Virágh Eszter

Schubauer Krisztina

Tóth Zoltán

Tóth Gergő

Ragoncsa Géza

Laár Balázs

Havasi Zoltán

Darvas Marcel

Ombodi Gábor

Drahota-Szabó Bálint

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!