fbpx
Fusion_CAM_Kep

Fusion 360 CAM alapképzés

Oktató: Kollár József​ / CAD/CAM tanácsadó​
A képzés során megtanulhatod a Fusion 360 ingyenesen elérhető, professzionális CAD/CAM rendszer CAM moduljának használatát. A képzés során megismerkedünk a tervező modul (CAD) gyártásszempontú felhasználási lehetőségeivel, majd elsajátíthatod a megmunkálástervezés (CAM) alapjait a 2.5D marási és fúrási műveletek készítésével, valamint megismerkedünk a műveletek különböző szerszámgépre történő mentésével (posztprocesszálás).

A képzés után képes leszel:

 • A különböző tervezőrendszerekből származó 3Ds modellek megmunkálástervezésének előkészítésére, az ehhez szükséges szilárdtest-modellezési folyamatok elvégzésére.
 • 2.5D marási műveletek és fúrások készítésével egyszerűbb alkatrészek CNC marógépen történő gyártásához szükséges szerszámpályák megtervezésére és az ehhez szükséges NC programok elkészítésre.

Kinek ajánljuk?

 • Elsősorban olyan kisvállalkozásoknak, akik a CNC marógépük programozásához keresnek olcsón elérhető megoldást és szeretnék elsajátítani egy ilyen CAD/CAM rendszer használatának alapjait.
 • A képzés során az alapoktól indulunk, tehát az oktatás ideális lehet olyanok számára, akik csak most ismerkednek a CNC marógépek prgramozásához szükséges CAM rendszerek használatával.
 • Az oktatás során megismerkedünk számos gyakorlati trükkel is, mely hasznos lehet olyan technikusoknak is, akik már használják a Fusion 360 CAM rendszerét és egy kis tudásbővítésre vágynak.
 • Nagyon jó lehetőség azoknak a diákoknak is, akik betekíntést szeretnének kapni a megmunkálástervezés világába és megtanulni a CAM rendszerek működésének alapjait.

Leírás

Tanuld meg a Fusion 360 CAM rendszer alapjait 8 óra alatt. Ha kevésnek érzed a tutorial-videók által elsajátítható tudást, akkor gyere el képzésünkre, ahol több 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező oktatótól. első kézből tanulhatod meg ennek az ingyenes, és mégis professzionális CAD/CAM rendszernek a használatát a 2.5D-s marási műveletek tervezéséhez.

Az oktatás nagyobb része azonban a CAM modul alap használatának elsajátítása. Ebben a részeben egy konkrét\r\npélda segítségével megismerkedünk:

 • a marási műveletek készítéséhez szükséges felfogások kezelésével
 • a leggyakrabban használt 2.5Ds marási műveletek beállításaival
 • az ehhez szükséges szerszámok meghatározásával
 • a műveletek megmunkálást befolyásoló paramétereinek tulajdonságaival
 • a különböző forgácsolási műveletekhez tartozó szerszámpályák megfelelő kiválasztásával és beállításával
 • a műveltek ellenörzésével és szimulációjával
 • a fúrási műveletek használatával
 • a műveleti terv készítésével a műhely számára
 • az elkészült műveletek CNC gépre történő posztprocesszálásával

A képzés ezen részében gyakorlatilag végigvesszük a Fusion 360 CAM moduljának minden olyan szükséges részét és annak használatát mely szükséges egy egyszerűbb alkatrész marási műveleteinek megtervezéséhez és egy CNC gépen történő gyártásának megvalósításához programozási oldalról nézve.

Előadónk: Kollár József

CAD/CAM tanácsadó

Diákjaink mondták rólunk

Ecsedi Noémi
Ecsedi Noémi
Tovább olvasom
Ha támogató közösségben szeretnél rengeteg (az iskolákban nem megszerezhető) tudást magadra szedni, a saját ötleteideg megvalósítani és közben szuperül érezni magad, megtaláltad a helyed.
Lisztik Erika
Lisztik Erika
Tovább olvasom
Nagyon hasznosak es innovatívak az előadások! A helyszín is szuper! Köszönöm a sok infót, már most ezer új ötletem támadt, illetve sok kérdésemre választ kaptam, a legfontosabbra is, hogy hogyan tovább!
Fodor István
Fodor István
Tovább olvasom
Az UP academy egy fantasztikus kezdeményezés, amit azért hoztak létre, hogy fiataloknak digitális tudást adjanak át. Mindezt önkéntes munkával saját és támogató források használatával. Én is részt vettem már workshop-on, ami szakmailag nagyon hasznos és színvonalas volt!!!
Szabó Attila
Szabó Attila
Tovább olvasom
Annyit fűznék hozzá, hogy az utóbbi évek egyik leglelkesebb csapata dolgozik ezen a projekten, és remélem sok sikeres munkát láthat a nagyközönség ami a kezeik közül kikerül:)
Előző
Következő

Jelentkezés menete

Kattints az "Érdekel a képzés" gombra és add meg az adataidat.

Ár

Csoportos képzés (8-20fő) esetén: 28.000 Ft

Egyéni vagy kiscsoport esetén egyéni ajánlat alapján.

Helyszín

Szívesen megyünk cégedhez is, de az inspiratív oktatási központunkban is örömmel vendégül látunk

Oktatási központunk:

UP center, 1119 Budapest, Bartók Béla út 29.

Képzés tartalma

 
 • 8 órás Fusion 360 CAM 2.5D alapok
*UP academy árgarancia: amennyiben a képzéssel nem voltál elégedett, a díj teljes összegét visszafizetjük részedre!

Megosztás:

Facebook

Köszönöm, hogy jelentkezel a kurzusunkra. Kérlek, töltsd ki ezt a rövid kis űrlapot, hogy le tudjuk foglalni a helyedet. A részletek kapcsán hamarosan kapcsolatba lépek veled a megadott elérhetőségek valamelyikén. Ha bármilyen kérdésed merülne fel addig is, a honlapomon található elérhetőségeken elérsz. https://www.camxpress.hu/

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!