fbpx

Álommegvalósító diákjaink: Fanni és Kevin

Huszon- vagy akár tizenévesen vállalkozni? Igen, lehet! Ismerd meg az UP academy két diákját, akik ilyen fiatalon már belevágtak és el is érték első komoly sikereiket. 

 

Vezekényi Fanni (24) – mesekönyv író 

Fanni az UP academy fiatal vállalkozók iskolájának egyik büszkesége, ugyanis kifejezetten keressük azokat a projektötleteket, amelyek értékteremtőek és hasznosak a társadalom számára. Mesekönyvet írni és gyönyörű rajzokkal illusztrálni pedig mindenképpen ilyen ötlet. De hogyan lesz az ötletből valóság, miképp lehet eljutni az álomból a működő vállalkozásig? Ezért jött hozzánk Fanni. Szeretett volna kézzelfogható, gyakorlati vállalkozói tudáshoz jutni, amivel el tud indulni a célja felé, hogy kiadja első könyvét, amit több nyelven és e-book formában is megjelentet. 

Ifjú diákunk a 2018-as Bootcamp évfolyamba jelentkezett és közel egy évig dolgoztunk Vele közösen a projektje megvalósításán. Foglalkoztunk a piackutatással, üzleti tervezéssel, marketinggel és még sok-sok olyan vállalkozói tudással vérteztük fel, ami támogatja abban, hogy zseniális könyvét bemutathassa a világnak. Egy profi, már tapasztalt vállalkozó segített neki az elméleti tudást a gyakorlatba és a konkrét projektre átültetni. Minden diákunk számíthat mentora segítségére, aki nem csak szakmailag, hanem emberileg is ott áll a diákok mellett, így a vállalkozóvá válás sokszor bizony rögös útján biztonságban haladhatunk. Sőt, az UP academy egy olyan közösséget alkot, ahol a sok fiatal vállalkozó, a mentorok és az oktatók a képzés “hivatalos” vége után is kapcsolatban maradnak és rendszeresen találkoznak. A kép egy UP-os közös tisza-tavi hétvégén készült, ahol alapítónk, Tóth Zoli látható Fannival, kezükben a legújabb újságcikkel, ami a mesekönyvről tudósít és amiben még egy novella is olvasható az irodalom területén tevékenykedő diákunktól 🙂 

 

Szabó Kevin (17) – a geofy.hu webshop tulajdonosa

Vannak diákok, akik minden szabadidejüket bulizással töltik és vannak, akik a szórakozás mellett céltudatosan építik az életüket, karrierjüket, sőt… a vállalkozásukat is. Kevin is bulizik, sportol, utazgat, szórakozik és természetesen tanul, ugyanis készül a Corvinusra, ahová sikeresen felvették. DE, közben Kevinnek volt egy nagyszerű ötlete, amit el is kezdett megvalósítani: egy olyan webshop felépítése, ahol divatos állat-szimbólumos karkötőket lehet vásárolni és ezzel egyidőben a bevétel egy részét jótékony célokra lehet felajánlani. Tehát ha a geofy.hu-n vásárolsz, akkor nem csak egy menő karkötőd lesz, hanem egy jó ügyet is támogatsz. Ma már a webshopját egy komolyan átgondolt, magas minőségű marketing stratégia (Instagram, Facebook, e-mail kampány) és megfelelő üzleti terv támogatja. Ezek biztosítják, hogy a projektebe tett sok-sok munkaóra tisztességes profitot eredményezzen. Kevint még befektetők is kerülgették, de ő inkább a saját lábán szeretne megállni és önállóan folytatja üzletének építését. Így az unalmas diákmunka helyett a saját vállalkozása fogja kitermelni neki a nyári programokra, utazásokra szánt pénzt. Azért ez így elég menő, nem? Mentora nagyon büszke Kevin sikereire, és örül neki, hogy ilyen tehetséges fiatalt támogathat. Bár a hivatalos mentoring már véget ért, a mai napig kapcsolatban vannak, beszélnek, egyeztetnek. 

 

Ilyen sikereid Neked is lehetnek! 

 

De nem árulunk zsákbamacskát, vállalkozni nehéz feladat, rengeteg tanulással, önfejlesztéssel, kitartással jár. Ebben segítünk Neked, megtanítunk az alapokra és része leszel egy olyan közösségnek, ahol mindenki az álmai megvalósításán dolgozik. Együtt sokkal könnyebb!

 

Gyere el a következő Bootcamp programunkra és csatlakozz az UP-hoz!

https://bootcamp.upacademy.hu/

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vállalkoznál?

Ebben a mini e-bookban összeszedtünk azt a 9+1 teendőt, ami az alapja az alkalmazotti létből vállallkozóvá válásnak.

Hasonló tartalom

Kérjük add meg hova küldhetjük az ingyenes ebookot!

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Nézd meg emailed!

Elküldük az ebookot a megadott emailcímre. Sok sikert!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!