fbpx

Fiatalon vállalkozni? Igen, lehet! Bogi vállalkozói története

Diákjainkról szóló blog sorozatunk következő szereplője Geiger Bogi, aki 18 éves és 3D-s és amorf festővásznak gyártásával és értékesítésével foglalkozik az egyik legelképesztőbb akaraterővel rendelkező tanulónk.

Nézzük, hogy sikerült Neki ilyen fiatalon az álommagvalósítás és hogyan érezte magát az UP academyn!?

Mióta tudod, hogy vállalkozni szeretnél?

Mióta olvastam a Gondolkodj és gazdagodj c. könyvet Napoleon Hill-től 16 évesen. Ekkor jöttem rá, hogy van más megoldás is, nem csak a „tanulj jól, hogy később találj egy jól fizető állást” séma, és ez könnyen elérhető számomra is.

Mi motivál ebben, miért nem egy cégnél tervezed a jövőd alkalmazottként?

A közoktatás csodálatos rendszere megerősített abban, hogy még véletlenül se akarjak alkalmazott lenni. Egyik fő motivációm az, hogy hasznos és értékes dolgot adhassak, miközben nem függök semmilyen főnöktől.

Mi a vállalkozásod tárgya és hol tartasz most vele?

3D-s és amorf festővásznak gyártásával és értékesítésével foglalkozom, amiket én találtam ki. Jelenleg a webáruházam készül.

Hogy kerültél az UP academyhez?

Mivel már volt egy ötletem, amit meg akartam valósítani, így elkezdtem keresni egy iskolát, ahol megtanítják hogyan tudom ezt könnyedén kivitelezni. Nem sokkal később rábukkantam az UP academyre.

Hogy érezted magad, mit kaptál a program során?

Mielőtt részt vettem a programon, semmit nem tudtam a vállalkozásról, de itt megtanították az alapokat, így bátran merek belevágni az ötletem megvalósításába.

Mik a terveid, hogy látod magad a jövőben?

A mostani ötletemből szeretnék egy sikeres vállalkozást felépíteni, automatizált rendszerekkel, úgy, hogy nagyobb részt online tudjam végezni, így hobbijaimra több időt tudok majd szánni.

 

Ha Te is belevágnál a vállalkozásod kiépítésébe és elindulnál a szabaddá válás útján, akkor gyere el az UP academy vállalkozói képzéseire: www.upacademy.hu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vállalkoznál?

Ebben a mini e-bookban összeszedtünk azt a 9+1 teendőt, ami az alapja az alkalmazotti létből vállallkozóvá válásnak.

Hasonló tartalom

Kérjük add meg hova küldhetjük az ingyenes ebookot!

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Nézd meg emailed!

Elküldük az ebookot a megadott emailcímre. Sok sikert!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!