fbpx

UP academy Bootcamp

A Fiatal Vállalkozók Iskolája

Szeretnél saját vállalkozást indítani? Elmúltál 16 éves? Akkor a Fiatal vállalkozók iskoláját Neked találtuk ki, mely egyetem és munka mellett is könnyen elvégezhető! Ha van ötleted, örülünk, ha nincs, megtaláljuk együtt. Valósítsd meg álmaidat! Indítsd el vállalkozásod, építsd fel a karriered, miközben megismerkedsz önmagaddal.

Jelentkezési határidő: 2020. december 5.

Elindult a felvételi, gyere és legyél Te is vállalkozó!

Kezdés: 2021. március hétfőn délutánonként
Létszám: 35 fő

Izzítsd a vállalkozásod! Szerezz gyakorlati tudást!

Megfogalmazódott benned a vágy, hogy nem szeretnél átlagos életet élni? Úgy érzed, az alkalmazotti létet nem neked találták ki? Gyere el rendszeresen megtartott nyílt napjainkra!

A program tematikája

1-3. hónap

3-6. hónap

6-10. hónap

10-12. hónap

Mi hozhat nagyobb megtérülést Számodra, mint a saját tudásodba fektetett pénz?

UP academy 10 hónapos bootcamp program
+ 2 hónap mentorálás

27.000 Ft regisztrációs díj
+ 29.000 ft/hó*

*a 12 hónapos részletfizetés 2021. március hónaptól, a program kezdetétől indul

Megéri?

A képzés piaci értéke 1,2 millió Ft, azonban a  Digitális Tudás Akadémia Közhasznú Egyesületnek és a H1Systems Mérnöki szolgáltatások Kft-nek köszönhetően a most induló kurzusunkra 70% tandíjtámogatást tudunk biztosítani. Így a felvételt nyert diákjainknak a fenti kedvezményes tandíjat kell csak kifizetni. Jelentkezz, ilyen valószínűleg már nem lesz jövőre 🙂 

Az ár tartalmazza

Hogyan tudsz jelentkezni?

A felvételi folyamata 4 részből áll. A jelentkezés az Jelentkezem gombra kattintva indul el. Egy kurzus során összesen 35 fő részére tudunk helyet biztosítani.

01.

Jelentkezés

Amennyiben szeretnél jelentkezni a programra, kattints az JELENTKEZEM gombra.

02.

Telefonos interjú

Az UP team valamelyik tagja hamarosan felveszi veled a kapcsolatot telefonon, hogy jobban megismerhessünk Téged. 

03.

Bemutatkozó prezentáció

A sikeres telefonos interjúd után e-mailben értesítünk. Ebben a levélben kérjük majd Tőled, hogy bizonyos kérdések mentén készíts el magadról egy bemutatkozó prezentációt és küldd vissza nekünk a megadott határidőig.

04.

Személyes interjú

Ha megérkezett a prezentációd, akkor jöhet is a személyes találkozó. Ne izgulj, ez csak egy beszélgetés egy jó kávé mellett, mert szeretnénk tényleg megismerni Téged és bemutatni Neked a helyet és a csapatunkat. Ha Te és mi is úgy érezzük, hogy szeretnénk együtt álommegvalósítani, akkor szerződünk és indulhat a kaland! 🙂 

Jelentkezési határidő: 2019. december 31.

Az osztály létszáma limitált, ezért a jelentkezési határidőt előbb lezárhatjuk!

59978646_2228405667195661_8393671186621399040_o-e1573821728615.jpg

Koók Dávid

osztályfőnök

Dávid sikeresen értékesített egy startupot, mára már sikeres befektető, aki régi álmának hódol, mentőzik.

illes-adorjan.jpg

Illés Adorján

csapatvezető

Adorján nemrég érkezett haza 4 éves világkörüli útjáról. Jelenleg vállalkozik és motivációs előadásokat tart.

Oktatók

Szokták mondani, hogy aki nem ért hozzá, az inkább tanítja. Nos, nálunk ez nem igazán így van, ugyanis az oktatóid olyan sikeres szakemberek, akik napi szinten űzik szakmájukat és naprakész tudás van a  fejükben, hiszen abból élnek ami a szakmájuk. A tanítást pedig azért vállalják, mert szeretnének Neked is segíteni abban, hogy eljuss oda, ahol Ők vannak. 

Ballai Brigitta
Ballai BrigittaDigitális Nomád közösség alapítója
Tovább olvasom
Tóth Zoltán
Tóth ZoltánUP center alapító, Digitális transzformáció specialista
Tovább olvasom
Havasi Zoltán
Havasi ZoltánBudapest Bike Maffia elnöke
Tovább olvasom
Szabó Gábor
Szabó GáborPszichológus
Tovább olvasom
Ale Veronika
Ale VeronikaHR tanácsadó, szabadúszó
Tovább olvasom
Havasi Zoltán
Havasi ZoltánWavemakers Hungary stratégiai vezetője
Tovább olvasom
Benyák Dóra
Benyák DóraAgilis coach, innovátor
Tovább olvasom
Horváth Domokos
Horváth DomokosÜgyvezető - Einnovart
Tovább olvasom
Haláchy Nóra
Haláchy NóraMarketing flow tulajdonosa
Tovább olvasom
Székely Martin
Székely MartinVlogger
Tovább olvasom
Winkelmann Gréta
Winkelmann Gréta UX / UI designer
Tovább olvasom
Mórász Márton
Mórász MártonProab startup tulajdonosa
Tovább olvasom
Vörös Ákos
Vörös ÁkosÉrtékesítési specialista
Tovább olvasom
Szőke Balázs
Szőke BalázsOnline értékesítés oktató
Tovább olvasom
Széphelyi Noémi
Széphelyi NoémiChallenge felelős
Tovább olvasom
Gábor Laczkovszki
Gábor LaczkovszkiService Design / UX specialista
Tovább olvasom
Pfeilmayer Dávid
Pfeilmayer Dávid Befektetési szakértő
Tovább olvasom
Körmöczi-Kriván Péter
Körmöczi-Kriván PéterMesetaxi.hu tulajdonosa
Tovább olvasom
Előző
Következő

Gyakori kérdések

A képzés heti egy vagy maximum két alkalommal van(személyesen + online) délutánonként, tehát iskola vagy munka mellett is elvégezhető. A modulok egymásra épülnek és azt modellezik, ahogyan a való életben is felépítünk egy céget, projektet, ötletet. Nézd meg az oktatási modulok részt, ott mindent pontosan leírtunk Neked! 

A motivációdon és lelkesedésen kívül egy-egy alkalomra jó ha hozol magaddal notebookot. Ezt előre fogjuk jelezni. De ha nincs, akkor adunk kölcsön, no problem! 

Hétköznapokon délután, heti 1 maximum 2 alkalommal + fakultatív programok 17:00-tól kb. 20:00-ig, illetve egy-egy szombati nap, de erről előre fogsz tudni. Iskola, munka mellett is részt tudsz venni a képzésen! 

Alapvetően fiataloknak szól a program, 16-29 éveseknek  ajánljuk, de jelentkezz nyugodtan, ha épp nem ebbe a korosztályba tartozol 🙂 

Ha valami vis major gond adódott és nem tudod befejezni, azt természetesen megértjük. Viszont a tandíjkötelezettséged ettől még nem szűnik meg. Ha kérelmezed és van szabad hely, akkor esetleg csatlakozhatsz a következő induló képzésünkhöz, hogy befejezd.

Jelentős túljelentkezés szokott lenni a képzéseinkre, ezért sajnos nem tudunk mindenkit felvenni. Illetve szempont az is, hogy mennyire vagy motivált és kitartó. Olyan diákokkal dolgozunk együtt szívesen, akik tényleg el tudnak köteleződni a saját fejlődésük kapcsán.

Ez nem gond! A program szerves része, hogy segítünk megkeresni az ötletedet, illetve be is szállhatsz egy diáktársad csapatába, hogyha van olyan projekt, amin szívesen dolgoznál. …és természetesen nem mindenki lesz vállalkozó, cégtulajdonos. Sok diákunk beleszeret valamilyen modern szakmába nálunk és végül szabadúszó vagy egy menő cég alkalmazottja lesz, ahol hasznosíthatja a nálunk szerzett tudást.

Abszolút, sőt! A mentor és a mentorált egymásra találása az egyik legizgalmasabb pillanat az UP academyn. Hiszen nem csak szakmailag, hanem emberileg is tudni kell kapcsolódnotok. Azzal sincs gond, ha menet közben mentort váltasz vagy külső mentort kérsz fel magadnak. Csak az számít, hogy meglegyen a kölcsönös bizalom és jól tudjatok együtt haladni.

Az oktatásokat Budapest egyik leginspiratívabb közösségi irodájában tartjuk, az UP centerben.

Nézd meg a helyet itt: www.upcenter.hu

Cím: Budapest XI. Bartók Béla út 29.

Egy-egy alkalmat szoktunk külső helyszínen is tartani, de az is Budapest lesz vagy annak vonzáskörzete, illetve a képzés kb. 30%-a online történik.

A programon is túl

Az UP academy sokkal több, mint iskola.

Az UP academy sokkal több, mint iskola. Itt a részévé válsz egy olyan közösségnek, ami meghatározó lesz az életedben. Az UP egy életstílus, aminek a lényege a szabadság, önmegvalósítás, egymásba és magunkba vetett bizalom és álmaink megvalósítása. Mi így élünk, így cselekszünk. Ha hozzánk csatlakozol, ez mind a Tiéd! 

coworking.jpg

Coworking közösség

Szabadúszók, vállalkozók és mindenféle modern szakma képviselői dolgoznak coworking irodánkban, az UP centerben. A bootcamp program diákjainak ez is jár, azaz Te is bármikor használhatod a full modern közösségi teret, akár egy igazi vállalkozó és alkothatsz egy igazi startup környezetben, miközben megismerkedsz a közösséggel.

17973921_1386206938125325_6517119425425798635_o.jpg

Bulik

Jó munka után ki kell ereszteni a gőzt. Sokszor megyünk el együtt valahová szórakozni, de a 400nm-es irodánk elég gyakran alakul át egy hatalmas partyhelyszínné éjszakánként 🙂 Ez az UParty, ahol DJ, fények és brutál jó hangulat teszik felejthetetlenné az estédet.

IMG_7564.jpg

UP camp

Az év egyik legjobban várt hete, amikor a komplett iroda, diákokkal, szabadúszokkal, mentorokkal elmegy az Őrségbe a Rába partjára egy elképesztően vadregényes kempingbe. Itt megismerkedhetsz régi diákjainkkal is, akik minden évben visszajárnak ide.

certificate.png

Online certificate

Igaz, ami igaz, ma már nem sok embert érdekel, hogy milyen papírod van. A megszerzett és gyakorlati tudásod annál inkább fontos. Ezt igazolva kapsz tőlünk egy online tanúsítványt, hogy elvégezted a képzést, amit fel tudsz tölteni a LinkedIn profilodhoz.

Képernyőfotó-2019-07-16-14.38.58.png

Kiegészítő online tananyag

Mentoraid és oktatóid külön készülnek arra, hogy a személyes képzést könnyen emészthető, videós, interaktív tananyagokkal egészítsük ki. Ez akkor a leghasznosabb, ha valami extra és mélyebb (pl. marketing, sales, stb.) szaktudással egészítenéd ki ismereteidet.

CS_Co-4154.jpg

Pitch

A kurzus végén megtanítunk pitchelni, azaz ötletedet, projektedet előadni olyan befektetőknek, akik szívesen beszállnának némi tőkével, hogy vállalkozásod szárnyra kapjon. Számos diákunk jutott már így milliós támogatásokhoz.

Gyere és ismerj meg minket személyesen is!

Mielőtt döntesz, vendégünk vagy egy finom kávéra és kapsz tőlünk egy VIP körbevezetést az UP centerben.

Amennyiben szeretnél többet megtudni a programunkról, szívesen tennéd fel személyesen kérdéseidet a szervezőknek, illetve megnéznéd az oktatási központot ne habozz, regisztrálj be ingyenes bemutatkozó napunkra! Az időpont kapcsán Eszti kolléganőnk fogja felvenni veled telefonon a kapcsolatot.

FIGYELEM!

Értékes szakmai tartalomért, vállalkozói témájú cikkekért, programjainkért iratkozz fel hírlevelünkre!

Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre!